İSTANBUL / ÇATALCA - Gazi İlkokulu

NEŞAT HACIİBRAHİMOĞLU - Okul Müdürü

Trabzon’un Of ilçesinde 1966 yılında doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Of’ta tamamladı.1988 yılında Ç.Ü. Antakya Meslek Yüksek Okulu Elektrik bölümünü bitirdi.1994 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi A.Ö. Fakültesi  Adalet Bölümü ve Tarih Bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda Futbol  Grassroots C antrenörlük belgesi sahibidir. Futbol hakemliği ve alt yapılarda futbol antrenörlüğü yapmıştır.

1994 yılında Mardin-Savur Lisesinde öğretmenliğe başlamış olup, Esenler Fatih İlkokulunda sınıf öğretmenliği yapmıştır. Güngören Kemal Kaya İlkokulunda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı, Güngören Abdi İpekçi  İlkokulunda ve Avcılar Vali Rıdvan Yenişen İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görevine devam ettikten sonra  15 Temmuz 2016’da Avcılar Cihangir İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başlamış ve Büyükçekmece Atatürk İlkokulundan sonra da 2 Şubat 2023 ten beri de Çatalca Gazi İlkokulunda görevine devam etmektedir.

Başöğretmen olup, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.