İSTANBUL / ÇATALCA - Gazi İlkokulu

Bir Oyun Buldum! Oynayalım Projesi

"Bir oyun Buldum! Oynayalım Projesi" ile ilgili çalışmalarımız başlamıştır.

Projemizin amacı çocuklarımızın kendi oyun materyallerini tasarlamaları üretmeleri ve farklı oyun çeşitlerini deneyim sağlamalarına iökan sunarak, oyun üretme, oynama ve oyun hakkını yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Projemizin amaçlarından biride günümüz interaktif oyunlarının öğrencilerimize olumsuz yönde etkilerini  en aza indirmektir.

Öğrencilerimizin sosyalleşmesi için gerekli olan oyun ortamlarınını oluşturulması var olanların geliştirilmesi için eğitimci arkadaşlarımızın destekleri kadar velilerimizinde kendi çocukluk zamanlarına özgü ama günümüzde oynanması unutulmuş oyunların tespit edilmesi ve oynanıp yaygınlaştırılması noktasında paylaşımlarda bulunmaları bizleri memnun edecektir.

Proje Ekibi
S.Tunahan GÜRBÜZ