İSTANBUL / ÇATALCA - Gazi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımızda,23Nisan 1920 'de TBMM'nin açılışının 104.yılı öğrencilerimiz tarafından coşkuyla kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kapsamında Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü Ziyaretimiz.

Okulumuz öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğünü,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ,Okul Müdürümüz Neşat HACIİBRAHİMOĞLU ve öğretmenimiz Müjgan KASAP eşliğinde ziyaret ederek,Emniyet Müdürümüz ve polis teşkilatına görevlerinde başarılar dilediler.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü

Sıfır atık sergisi

Kas

9' u 5 geçe Gazi İlkokulu'nda selam durduk! 10 Kasım 2023 günü, tüm Gazi İlkokulu Ailesi; idare, öğretmenler ve velileriyle birlikte, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak üzere toplandı. Siren sesleriyle birlikte atamızı kaybetmenin hüznünü bir kez daha yaşadık,  atamıza verdiğimiz sözleri bir kez daha hatırladık. Şiirlerle, vecizeleriyle ve ölümsüz mirasıyla bir kez daha onu unutmayacağımız sözünü verdik.

Kas